Wedding Cake

Butercream adalah cream yang paling stabil bagi saya untuk digunakan pada mana2 jenis cake.... Lebih tahan berbanding cream lain.. I Love Buttercream, sebab hasil bunga tu lebih cantik... Untuk menghasilkan bunga yang cantik, kita kena faham sifat buttercream... So, pastikan kita menggunakan resepi buttercream yang betul untuk mengelakkan hasil bunga anda lembik... atau pecah-pecah.. Ada banyak resepi buttercream yang boleh anda gunakan.... Saya lebih gemar menggunakan resepi yang telah saya R&D kan... Dan Adalah lebih bagus cari saja sifoo yang boleh guard anda terus.... Nak R&D bagai memang ambil masa.... Silap-silap modal anda untuk buat RND ni lebih mahal dari cari sifoo yang hebat-hebat... Jangn sayang sangatlah duit tu nak bayar sifoo... anda tak mungkin rugi dengan ilmu... Terus terang untuk bunga macam dalam cake ni saya tak cari sifoo.... saya lebih suka TRY And ARROR! Coz saya memang sangat mencintai dunia baking.... Saya suka explore... Alhamdulillah setakat hari ini.. Allah mengurniakan saya hati yang terang, dan menjadi.. TApi untuk sampai dapat hasil macam ni..... banyak resepi yang telah saya cuba, dan memang saya mengaku banyak yang dah terbuang.... So, jangan risau... Anda jangan mudah nak putus asa untuk jaid baker yang tegar! Kalau nak menempah... silakan whatsup number akak ni... akak bagi dengan penuh kasih sayang... 0139233194

Suhaila Hisham

Kami menyediakan kek kahwin dan cupcake untuk majlis sambutan hari jadi, perkahwinan, pertunangan dan kek untuk sebarang majlis. Turut menyediakan pelbagai produk seperti brownies, cookies, tart dan sebagainya. Untuk tempatan sila tel/sms/whatsapp 013-9233194. Cake, kek, birthday cake, cupcake, red velvet, kek hari jadi, kad kahwin, kek coklat moist, kek coklat, gubahan hantaran, resepi kek batik, resepi kek coklat, resepi kek