Konspirasi Best! :Hafiyuzie Kena Ngenakkkkk! Adussss!


 Salam untuk semua... dah terlalu lama tak dapat nak update kedai saya ni.. almaklum, dah banyak medium maklumat..... tu yang hanya update aktiviti di facebook saya  dan page suhaila@rtwork bukan tak nak update tapi memang terlalu sibuk...

Kali ni story pasal adik2 ni.... kesian si Tuan tanah (Pemilik cake ni) dia request wording lain atas cake, tapi Gang2 equest penambahan... haissshhhh takut gak nak buat, tapi hmmmmm customer punya pasal..... 

Punyalah risaukan cake ni... berkali2 diaorang telefon, at last, minta cake tu di ikat kemas, supaya empunya cake tak tahu apa yg tertulis sebenarnya di atas cake..... hmmm mesti haru biru wajah si Hafiyuzie bila menatap kali pertama kek ni...

Dengarnya happening! hehehhee  Si Along kawan birthday boy menelefon saya... " Kak Sue best arrrrr! memang enjoy! Yang penting korang happy dan berpuas hati.....yg pasal "bab ngenat tu" Ayo! kak Sue tak nak gang! TQ semua.... best deal dengan korang..... Paling best bila korang tanya kak Sue, Kek Kak Sue yg paling mahal RM berapa? hahahahahha....... terkedu gakkkk kak sue sekejap! macam2 korang ni....




Powered by Blogger.