June yang sibuk

Salam untuk semua, Syukur alhamdulillah, suhaila @rtwork baru jer melepasi waktu sibuk, ramai yang bertanya, akak buat cake ni sorang jer ker? yerrr memang sorang, responnya... hahhhh???? nampak macam tercengang jerrrr.... tapi saya buat muka selamba....

Dalam keadaan pregnant 3 bulan lebih ni, saya pun sebenarnya bimbang untuk terlalu serius dengan kerja2 membaking, almaklum, ini pregnancy saya yang pertama, di tambah dengan masalah kesihatan yang lalu, kiranya belum setahun saya lalui pembedahan di bahagian abdomen saya, pastinya saya langsung tak boleh mengangkat benda2 berat.. nasib baik hubby banyak membantu, inilah lebihnya bila hubby bekerja sendiri.... walaupun tak semua dia dapat bantu, tapi syukur sokongan dan sumbangan beliau pada business saya memang besar.... tak pernah merungut walaupun sebenarnya dia sendiri sibuk dengan tugas2 businessnya... alhamdulilah....

dari pertengahan bualan mei lagi hingga pertengahan June memang saat yang sangat sibuk..... kebanyakkan tugas saya kena buat sendiri..... pantang ada waktu terluang memang khas untuk tidur ler jawabnya.... namun saya tetap membataskan order yang masuk, banyak order yang terpaksa di tolak, walaupun kadangkala nadanya seperti mengecewakan pihak yang satu lagi, tapi saya terpaksa.... saya menolak semua order berbentuk doorgift sebab memang syaa tak larat nak ambik...... kecuali chocolate yang yang saya buat awal seminggu dari tarikh pickup.. namun alhamdulillah rezeki sangat melimpah ruah.....syukur......
Powered by Blogger.