Sukarnya mengekalkan Konsistansi dalam diri

Salam buat pembaca setia suhaila-artwork.
Maaf lama dah saya tak mengupdate site saya di sini. Maklumlah manusia ni kerajinan ada pasang surutnya. Sukar sebenarnya mengekalkan konsistansi dalam apa jua tindakan atau usaha kita untuk berjaya ni.

Macam saya lah! bila dah penat banyak lah yang tertangguh, kadang2 masa2 yang terluang tak ada tempahan, masa tu lah nak berehat bersama suami. Nak lupakan sekejap business ni... aduhhhh sudahnya bertambun2 koleksi cake, cupcakes yang tak terupdate.

InsyaAllah, dalam masa terdekat ni teringin nak selesaikan semua. Amin.
Powered by Blogger.