Order dari Dr Raha

Bulan 12 ni memang biasanya bulan untuk mencari rezeki bagi bakers2 sebab masa ni permintaaan cakes wedding memang banyak. Tapi kali ni saya tak banyak ambik order sebab alasan kesihatan. Baru nak sembuh!

Sempat juga selitkan order dari Dr Raha yang bertugasdi Hospital Johor Bharu. Dr Raha nak hadiahkan untuk family angkatnya di Kota Bharu. Sebab masa Dr study di USM, family ni lah yang menjaga baby Dr. sekarang dah 18 tahun dah katanya,..

Selain tu, Dr ordermuffin jugak...

Thanks Dr... heheheh diasuruh panggilkak Raha jerrrr! tapinak panggil Dr jugak.





This i
Powered by Blogger.