Kwang! Kwang! Kwang! hehehe.. Tanti order cupcakes untuk celebrate birthday hubbynya.... terima kasih ler Pn Tanti yang sokmo meng order cakes cupcakes dengan Suhaila Artwork!

Kali ni Tanti bagi assignment mencabar kat Pn Sue... ngeh! ngeh! nak minta beberapa figure atas cupcakes2 nya.. itu terdiri daripada DSLR Camera, iPhone, notebook(macam apple notebook) huhuhuhu... hujan di langit turun mencurah2... alosssss risaunya... payah sungguh nak membentuk figure2 tu sebab bila hujan turun maka, fondant menjadi lembik..arggghhh! tapi saya duduk dalam bilik buka aircond! kesejukan membuat figure! ni... tapi best buat kerja ni...

Tapi ada beberapa figure tu tak ada idea.. tetiba nak menyakat (kalau org KB tak faham,menyakat tu ngenat! heheh) saya pong, buatkan beberapa ikon sexy....wah Panas! untuk menghangatkan keriangan mereka.... hahahhaa tak sangka plak di sambut beramai2.... yang penting happy.....

Hari saya buat cupcake ni mmg happy,anaknda kesayangan dapat result PMR 7A1B.....happy nyerrrr!

TQ Tanti!
Powered by Blogger.