Chocolate Moist



Salam, this cake untuk someone yg nak bertunang sebenarnya. Hari tu,cari strawberry memang tak der,so gunalah grape. Tapi ada satu mistake lagi.... yg tepi cake tu sebenarnya dia tak nak chocolate rice..dia nak kepingan chocolate yang ada corak bunga tu... memang tuan dia nampak tak puas hatilah!

Sorry lah saya ni pun manusia biasa.... macamana bolehv termiss information pun tak tahulah. Kalau nak fikir2 memang rasa kesallah juga..tapi saya yakin Allah dah susun perkara ni.... insyaAllah peringatan buat saya.
Powered by Blogger.