Bad punYa OrDer..... uNtuK HiS aBaNG!






Salam semua... ini adalah kek yang paling suka... saya buat cake ni dengan penuh kesabaran dan penuh ketelitian! kali ni saya pentingkan kesempurnaan.. walau pun tak der lah sempurna mana... tapi saya sangat suka.

Apatah lagi yang menempah kek ni Junior masa di UM. Macam tak percaya jer Si Bad ni nak tempah dengan saya. Sebab dia duduk di KL. hehehehe untuk pertunangan abangnya, dapat orang ketereh. So, tempat pertemuan adalah di Airport.. depan rumah jer... hahahaha.

Tapi puas hatilah dengan kek ni sebab dapat banyak respon yang sangat membina termasuk pemilik Kek Ini. Bila upload saja cake ni di facebook ramai pulak yang membookingnya. Bawa tuah lah kira. Syukur Alhamdulillah!

Tq so much pada Bad yang very supportivekat Kak Sue! Hope order lagi yerrrr.
Powered by Blogger.