Saja gatal-gatal

box of cheese tart with 2 slice cheese cakes and.. mini pizza untuk my mother in law. Saya tak pandai masak, tapi kalau nak makan resepi2 percubaan bolehlah....



Hehehe..saja nak interframe... nak kata pizza bukan, nak kata pai pun bukan... ni saya modified dari siaran TLC ASTRO.... hahahaha.. derhaka kat show tu... dia buat pai.. aku wat ala2 Pizza... sambil pergi buat delivery sambil makan dalam kete boleh? mmg happening kerjaya aku sekarang kurang stress, senang hati...

Kalau u all nak tahu ni saya ready seawal jam 7.00 pagi... 40 minit dah siap boleh makan... anak2 pun suka... hubby speechless sebab honey dia buat pizza pagi2...
Powered by Blogger.