Chocolate Moit Cakes untuk Mama Lina












Mama Lina yang kerja di Smart Reader, order CMC ni untuk di berikan kepada sahabat baiknya....

Mama Lina ni sebenarnya pandai buat cake dan sedap plak tu.. tapi katanya Aunty dah malas dah nak buat... nak beli jer...

tapi memang bestlah aunty ni.. very supportive..

Semenjak akhir2 ni CMC di Suhaila-artwork, tak menang tangan menerima order... dan kebanyakkannya adalah repeat order.

Semoga mereka yang makan CMC saya ni sangat menikmatinya..

Saya terlalu gembira bila mengetahui, mereka sangat sukakannya.

Ia memberi semangat yang lebih untuk saya berusaha. Saya hanya sekadar baru jer nak try2 business, mungkin ada yang tgidak sempurna.. namun saya akan terus belajar dan memperbaiki kelemahan demi kepuasan pelanggan suhaila-artwork.
Powered by Blogger.