The Lovely Black And White for Shima









Sebenarnya post di blog saya ni dah tak dapat mengikut turutan, cc ni sebenarnya untuk pertunangan Shima dari Tok Sadang. Ramai jugaklah yang nak mengambil kesempatan sempena 10.10.10. Kalau tidak disempurnakan dengan akad nikah pun yang sibuk bertunang pun rama.

Shima ni sebenarnya sahabat dari Nana. Nana ni memang hebat lah marketing dia. Ramai sungguh sahabat2 Nana dan saudara mara yang order dengan suhaila-artwork. Thank u so much Nana.
Powered by Blogger.