Letak pic dulu.... cerita tak siap lagi.. kena pergi baking..







For Mok Sue Birthday, emmmm.. dont know nak buat apa... hari ni kebetulan kena hari yang sibuk. Sambil pergi KB Mall dengan kak Hariani, saya pergi ke kedai souvenir untuk cari beberapa ekor anak beruang comel tu.. ada dah idea, tapi macamana jadinya tak tahulah nanti.

Sampai rumah, terus decorate 4 ekor anak beruang tu jadi macam gambar kat atas tu.. ada masa sikit saya pun tempering chocolate untuk saya bagi juga some sweet untuk dia, .. But anywhere, my lovely sister Ayu birthday pun hari ni juga.. tapi akak tak dapat nak ready semua ni untuk adik sebab jauh. InsyaAllah nanti kita buat belated birthday bulan 11 ni akak balik k?

Whatever happy birthday to two of my lovely sister, Sarah and Ayu....
Powered by Blogger.