Order Sahabat Facebook saya






Order kali ni dari Fazila melalui facebook.

Lama gak Fazila nak buat surprise ni, sampai masa orang yang nak disurprisekan tu telah kehabisan batery telefon, haru biru di buatnya.... hampir tak kesampaian cc ni nak sampai kepada tuannya.

Berdasarkan alamat yang tak berapa nak lengkap tu, saya telah lalu di sepanjang jalan Pengkalan Chepa mencari firm2 architect yang mungkin ada insan bernama Faiz ni... Saya telefon no yang tertera kat semua signboard office architect, huhuhu tak ada org bernama Faiz ni.

Last saya terpandang signboard kecil kat sebelah Sentosa Jaya Development tu.. ni kot...... saya redah jer masuk office... semua orang pandang pelik kat saya... Saya yang tersipu2 malu.. tetiba dengan bersahaja... saper nama Faiz.... Maka bangunlah jejaka Faiz ni... saya tanya kenal Fazila? dia kata kenal.... alhamdulillah sampai gak ke tangan Faiz....

Yang penting semua happy.... TQ Fazilah!
Powered by Blogger.