Order dari Kak Tie untuk birthday celebration Sahabat-sahabat Tercinta

Salam hormat, syukur alhamdulillah, suhaila-artwork masih boleh bertahan, dan sentiasa menerima kunjungan dari sahabat-sahabat yang sangat istimewa. Kali ini, saya amat bertuah kerana dapat menyiapkan order untuk Kak Tie yang baru saya kenali.

Kak Tie datang ke rumah bersama anaknya Fatin yang cute dan sangat peramah, Sambil-sambil discuss, sempatlah kami bercerita pasal China, pasal Vietnam, pasal Indonesia... semua tempat murah untuk membeli belah tu. Wah.. besrsemangat saya jadinya.

Kak Tie nak buat surprise untuk sahabat-sahabat baiknya yang menyambut birthday pada bulan August ni.. so katanya nak dinner kat CSC, kat Taman Bendehara, PEngkalan Chepa.
Kak Tie kata seua sahabat-sahabat beliau tu dah around 50... MEmang happeninglah kan ada kekawan yang understanding dan supporting.

Hope Kak Tie suka, kalau tak sedap sorry errrr.. baru jer belajar.

Whatever, TQVM Kak Tie.




Untuk Kak Azma


Untuk Kak Nani



Untuk Kak Dah






Dan yang ni untukKak Tie sendiri.

Powered by Blogger.