Order From my Lovely Freind Masa di University Malaya Ikin..




Ini adalah kek untuk birthday Ikin dan Arshad My juniur masa kat UM dulu, rupa-rupanya disambut sama dengan birthday ayah dan adiknya.

Ikin sengaja minta kami hantar kek ni sebab nak jumpa, kita orang memang dah bertahun tak jumpa.

Family Ikin especially mak dan ayah diaorang memang sporting.. boleh berborak sekali dengan kami.. memang best lah! so, TQVM atas layanan yang best! TQ gak nasi ayam mak Ikin yang sedap tu... sampai kenyang kami dan tak dapat nak joint makan dgn family (Nasi dgn Ikan bakar ) malam tu... TQ
Powered by Blogger.