"Uhubbuki Ummi"om Ery HUSM







Salam untuk semua..

Syukur hari ni ada kesempatan update blog ni. Sepatutnya hari ni ada order tapi nasib baiklah sebab tuan punya order tu minta tangguh untuk 15hb ni.. tai 15 hb ni kembalilah sibukkk.

So kali ni saya seronok nak upload order dari sahabat2 saya yang mempercayai hasil kerja saya di suhaila artwork. Saya rasa kempen hari ibu di suhaila-artwork ni sangat berjaya. banyak order yang kami terima dan ada setengah tu tak dapat kami penuhi lantaran kesuntukkan masa.

Ini adalah antara order yang saya terima dari Ery. Ery ni baru jer habis study kat HUSM. alahai dah tak jumpa dah lepas ni. comel sangat tuannya.

Ery nak buat surprise untuk uminya yang kebetulan nak ambik dia USM, kubang krian nak pulang ke KL.

Semoga ery dan Umminya gembira menerima chocolate moist cake dari suhaila-artwork.
Ini kali ke dua ery membuat tempahan dengan kami.

TErima kasih Ery .
Powered by Blogger.