Selamat Hari Ibu Puan Mariah Binti Md Daud













Seronok saya... menumpang rasa gembira kerana berpeluang menggembirakan hati ibu-ibu di hari ibu ini. Seminggu dia ni memang terlalu padat dengan request hari ibu dari pelbagai pelusuk malaysia... wah nampak besar jer business. Sebenarnya ramai dikalangan mereka yang duduk di luar Kelantan yang buat request ni, istimewa untuk ibu2 yang jauh di mata. Samalah nasib ku.

So, berpeluh juga memerah idea untuk packaging dan presentation cupcakes kali ni. Kali ni saya siapkan order untul Azlin yang duduk di Penang...

Yang bestnya... no tel ibunya tak ada... tuan empunya badan gagal dihubungi.. tetapi atas kecekapan krew suhaila-artwork.. sememangnya suamiku tercinta dan anaknda Haqeem... dapat juga mereka mencari Pt535 .... tapi saper nak diliver ni... atok Linn tak paham dan tak nak terima.... sebab tak kenal saper yang hantar.. nasib baiklah adikLIn balik tepat pada masanya, sebab Puan Mariah tak der kat rumah....

Hehehe seronok.... Haqeem kata mencabar lah kerja kita ni... yg penting semua orang happy.

Opps tak boleh lama2 menulis ni sebab kena baking untuk esok plakkkk... banyak tu esok punya request.

Hope so, Azlin puas hati ... Mama Linn pun harap2 puas hati.

Terima kasih LInn dan Puan mariah....
Powered by Blogger.