Order dari Nazeem




Order kali ni adalah dari dalam rumah sendiri... from Nazeem.

Ma.... adik nak bagi kat Cikgu Che Hussin... Ma Buat cake Bola sebab cikgu suka bola... adik dah buat card yang ada Motor.. sebab cikgu suka motor... hehhehehe..

Adussss tapi dah lambat ni.. macamana dekkk.. sebenarnya dah tak larat dahhh rasa nak berehat..

So buatlahhh, tapi ingat nak beli tiang goal tu di Kedai bakery tapi tak derrr. so buat ala kadar jer lah kek ni... yang penting mesti sedap...

So bangun pagi dia terus tanya kek dia... inilah hasilnya....
Powered by Blogger.