Happy Birthday to Salwa









Ini adalah cuppies yang paling saya suka... ini order dari Salwa. Dia yang bagi design cuppies ni.. tai saya modified sikit-sikit. So saya cuba buat serupa mungkin.

Hari ni 6.5.2010adalah birthday salwa yang berkongsi sekali dengan abangnya.... semoga kedua-duanya mendapat kebahagian sepanjang hayat dan di murahkan rezeki.

Ada cerita luculah dengan cuppies ni.... saya relax jerrrr ingatkan semuanya dah standby... tetiba teringat aikkkk tak der kotak lah.. dah lah janji kul 12.30tgh. Saya pun minta permission deliver pukul 1.00. Terus berlari ke kedai Bakery... ...

Aduhhh penat sungguh hari ni... kalau nak ikutkan hati.. rasa nak tidur dah ni... tapi kalau tak update sekarang esok lusa lagi banyak ynag nak di update... lagi tak larat nanti.

Apatah lagi dengan musim hari ibu ni... order berlambak2...

Syukur rezeki Allah . Semoga dapat membahagiakan hati semua....

Lastly Selamat hari lahir untuk wawa dan abangnya....

sekian...

-Suhaila-artwork-
Powered by Blogger.