Cupcakes sexy untuk Kak Hairani









Lalalalallala... this my happy moment!, kek ni Abe Kie yang order untuk sambut birthday Kak Hairani dan Cikgu Hisham. Seperti kebiasaan abang kami yang paling tua akan sponser cake untuk celebrate birthday gang kita orang. So, rasa dah borring dengan chocolate cake, buat lah vanilla cake dgn fresh cream ni... ok gak lah... tengok habis cake ni.. sedap kot... hahahahha.. masuk bakul angkat sendiri.

Sebagai X-tra, saya memang nak mengenakan sahabat baik si Kak Hairani ni yang selalu jer Blue... maklumlah suami jarak jauh... so plan nak buat cc yang sexy sikit...

Memang happening lah Kak Nie ni suka gitu more dengan cc ni.. maklumlah malam tu dia pakai baju merah jugak hehhehehe macam dah satu set dengan cc yang dalam kotak ni..

Apapun thanks to all my freind yang celebrate malam tu memang korang the best in the world. Thanks sebab dpat menumpang kasih sayang untuk saya yang di perantauan ini..

TQ so much!
Powered by Blogger.