surprise yang betul-betul surprise





Ini adalah surprise yang betul-betul surprise untuk Mimie.

Hari ni bukan birthday Emy, birthday dia dah lama berlalu. Masa birthday dia yang sebenar semua orang sibuk dan masa semua orang dah plan nak sambut hari tu, tetiba jer si Wan (suami Mimie cancel kan semata2 nak surprisekan mimie.

So, birthdaynya terpaksa disambut sekali untuk 3 orang kawan2 kami yang lain (termasuk saya). Kali ni gang kami order cake dengan suhaila-artwork (saya punya) hehehehe...

Nak dijadikan cerita, Wan dah readykan kunci rumah untuk kami masuk rumah tu lebih awal, mimie di hantar ke rumah ibu mertuanya. Semasa tunggu wan ambik mimie, kami gelapkan lampu. Aduhh panas plak sebab tak pasang kipas.

Masa Emy masuk rumah menuju ke suiz lampu, tiba-tiba..... Gee mengilai dengan kuatnya Mimieyang tak menyangka ada orang di dalam rumah terkejut sampai terpelanting. hohohohoho..... menggeletar tubuh budak tu... apa taknya... mana sangka sebab hari ni bukan birthday dia...hahhahaahaha... ni kes Wan yang nak balas dendamlah ni kes hari tu masa birthday wan mimie buat surprise serupa ni....

Apapun sebab ada yang tak makan chocolate, saya doublekan kek tu. Bahagian ata adalah kek vanila, dan bahagian bawah tu kek chocolate....

Seronok sangatt....

So, kek telah di sponsor oleh En Marzuki Zain. Terima kasih Abe Kie......



Suhaila-artwork
Powered by Blogger.