Family First!

Dalam sibuk bekerja, anak-anak tak boleh dibiarkan.... hari ni saya tak baking, hari ni kena bagi anak tuition, subjek sejarah and Geography for Haqeem and Math for Nazeem. Walaupun sebenarnya masa di UM saya ambil course ekonomi... tapi subject-subject ni memang saya minat. Kesian kat budak-budak i think memory dia orang pasal sejarah ni macam '0' bila ditanya kenapa.... macam tak minat.. yang peliknya utk math, BI, Sceine dia orang boleh dapat A, maksudnya apa ekkkk?? so inisiatif saya, pergi berjumpa ibu kepada rakan anak-anak untuk tawarkan tuisyen free kat diaorang. Saper tak suka kannn...

Walaupun banyak fokus kena buat, for bakery, some project untuk company, dan perniagaan New Image Sdn Bhd, program untuk new Event yang masih dalam cadangan sepanjang 2010 ini...insyaallah semuanya akan beres.

Ke aku perlu seorang PA? huhuhuhu..... saperlah nak jadi PA aku? sekarang ni aku PA atas PA, husband aku jadi PA aku, aku jadi PA dia, tak per jimat kos! dulu masa study tak fikir pun semua ni kannnn life for fun, tapi sekarang...... kena kejar dan cari peluang. semoga siapa-siapa yang membaca blog saya ini akan mendapat kejayaan yang berpanjangan... InsyaAllah, Amin...
Powered by Blogger.