Fancy Cookies

Ni memang happy hours, saya suka pada benda-benda kreatif. So saya tercari-cari benda kreatif yang saya boleh buat at the same time memberi hasil pendapatan yang lumayan. Walaupun tak dapat latihan dari mana-mana pihak, tapi apabila kita minat, confirm memang kita akan adjust jugak.

Banyak research saya buat dengan cara serve di internet, macam-macam idea yang saya jumpa, ada buat pakaian baby, bantal baby, buat tudung dan macam-macam lagi lahhh, tapi buat cupcake dan biskut ni memang paling menarik. Kita boleh ilhamkan idea pada cake, dan biskut.

Siapa sangka ia pilihan yang tepat, memang banyak tempahan dan saya seronok sebab dapat memberi kegembiraan rakan-rakan, saudara mara yang menyukai produk kita tu.

So, siapa-siapa yang ingin mendapatkan khidmat saya untuk menyediakan biskut yang very fancy ni, jangan malu-malu untuk menempahnya.

Harga tu bolwh dirunding jangan risau, saya tak lah jual mahal sangat tapi pasti berbaloi-baloi!


Ini adalah contoh-contoh yang you all boleh tengok dan order untuk mana-mana special occation:









Bolsom

Biskut ni memang cantik, terutama untuk dijadikan sebagai hantaran, atau hidangan hari raya korban yang dah tak lama lagi ni. So saper yang berminat boleh place order lah yer...







Alphabet


Yang ini paling sesuai untuk anak-anak, terutama untuk majlis harijadidan sebagainya.


Yang kat bawah ni pulak sesuai untuk dijadikan Door gift untuk majlis perkahwinan, majlis makan malam, atau apa-apa majlis.




Rectangle


Anda juga boleh memilih untuk bentuk-bentuk yang seperti Lolipop, untuk dihadiahkan kepada shaabat, kanak-kanak, anak murid ke, anak saudara ke, pasti mereka gembira....


Lolipop Cookies




Antara Galeri kami di Suhaila Artwork




No comments

Powered by Blogger.