Wedding Cake

Wedding Cake

Butercream adalah cream yang paling stabil bagi saya untuk digunakan pada mana2 jenis cake.... Lebih tahan berbanding cream lain.. I Lo...

Read more

Hi Lovely... This is our Signature red velvet cakes.. Syukur.... hot product kami sepanjang kami menjadi bakers. InsyaAllah anda tak...

Read more

Read more
Havoc Surprise di Pizza Hut

Havoc Surprise di Pizza Hut

Majlis di Pizza Hut Kubang Kerian... Surprise Your Loved One ni dr Wani utk hubby... semua mata memandang bila kek tiba dgn belon dan dgn n...

Read more
Surprise!!! Satu Opis gempak!

Surprise!!! Satu Opis gempak!

Hehehehee... hapi satu pejabat... surpise dari seorang isteri buat suami tercintaaaa... 

Read more
Orang Korea Makan Kek MyBakerella laaa...

Orang Korea Makan Kek MyBakerella laaa...

Yang ni pun best... surprise dr staf utk boss... boss diorang ni dr Korea tau... ada jugak orang korea makan kek kak sue kan :)

Read more
Surprisekan adik tersayang...

Surprisekan adik tersayang...

Surprise lagi... best tengok mrk happy... suprise dr kakak utk adik tersayang...

Read more
Surprise Your Loved One

Surprise Your Loved One

Surprise your loved one... dari Neelofa buat Dada...

Read more
Steam buttercream 2 tiers wedding cakes

Steam buttercream 2 tiers wedding cakes

Untuk yg nak kek yg licin macam fondant, steam buttercream adalah pilihan yg paling baik....

Read more
Yeahhhhh  ini adalah antara koleksi 3 hari

Yeahhhhh ini adalah antara koleksi 3 hari

Walawehhhhh gambar lain semua kat phone hubby.... Ini jer yg ada.... tapicada jugak yang berlorat sangat sampai tak ambik gambar langsung....

Read more
MyBakerella Birthday Cake

MyBakerella Birthday Cake

Nk survey sikit, warga group ni suka kek yg mcmana? yg comel2 ke? yg bunga2? ke yg ada ultraman, spiderman bagai... Kalu korang nk cari...

Read more

Salam sayang dari Kak Sue, nak tanya sikit.. ada tak kat sini yang dia dah lama nak cari kelas deko bunga-bungaan tapi tak jumpa2 yang di Ko...

Read more
Penghargaan buat pelanggan saya...

Penghargaan buat pelanggan saya...

Saya sangat2 menghargai pelanggan2 saya... Tanpa anda semua saya tak mungkin no,eh bertahan sampai hari ini, Walaupun adakalanya saya buat...

Read more
Soccer cakes

Soccer cakes

Red velvet cake + cream cheese+ chcocolate ganache + fondant

Read more

Soccer cakes

Red velvet cake inside Filling cream cheese n ganache Fondant Berat  2.5kg Rm150

Read more
Birthday cakes

Birthday cakes

-kek ombre -buttercream Harga rm85

Read more
Birthday cakes

Birthday cakes

Ada kalanya.... lebih best guna figurine yg kita buat sendiri  dgn yg kita beli dah siap..... saya suka buat sendiri.... nampaklah art yg ta...

Read more
Hello Kitty cake

Hello Kitty cake

Imi adalah salah satu kek yg dapat feedback yg melegakan hai kami.... Kek red velvet +cream cheese Terima kasih on. RUBITHA HANIM

Read more
Peluang Perniagaan Bersama Suhaila Artwork

Peluang Perniagaan Bersama Suhaila Artwork

Salam Hormat! Kami ingin menawarkan peluang perniagaan kepada anda di luar sana, dengan menjadi Agen Jualan cookies! kami. Anda tidak pe...

Read more
3 tiers cakes

3 tiers cakes

Read more

Read more
Cupcakes

Cupcakes

Read more
Rainbow Cakes order by Suzy from Prudential

Rainbow Cakes order by Suzy from Prudential

Rainbow Cake frosting Cream Cheese

Read more

Read more