Latest in Tech

Wedding Cake

20:55
Butercream adalah cream yang paling stabil bagi saya untuk digunakan pada mana2 jenis cake.... Lebih tahan berbanding cream lain.. I Lo...
20:39
Hi Lovely... This is our Signature red velvet cakes.. Syukur.... hot product kami sepanjang kami menjadi bakers. InsyaAllah anda tak...

Havoc Surprise di Pizza Hut

19:13
Majlis di Pizza Hut Kubang Kerian... Surprise Your Loved One ni dr Wani utk hubby... semua mata memandang bila kek tiba dgn belon dan dgn n...

MyBakerella Birthday Cake

08:04
Nk survey sikit, warga group ni suka kek yg mcmana? yg comel2 ke? yg bunga2? ke yg ada ultraman, spiderman bagai... Kalu korang nk cari...
07:41
Salam sayang dari Kak Sue, nak tanya sikit.. ada tak kat sini yang dia dah lama nak cari kelas deko bunga-bungaan tapi tak jumpa2 yang di Ko...

Soccer cakes

00:21
Red velvet cake inside Filling cream cheese n ganache Fondant Berat  2.5kg Rm150

Birthday cakes

06:13
Ada kalanya.... lebih best guna figurine yg kita buat sendiri  dgn yg kita beli dah siap..... saya suka buat sendiri.... nampaklah art yg ta...

Hello Kitty cake

05:58
Imi adalah salah satu kek yg dapat feedback yg melegakan hai kami.... Kek red velvet +cream cheese Terima kasih on. RUBITHA HANIM
Powered by Blogger.